Cavalieren

Persbericht c.v de Cavalieren

Beste Bekenezen, Bekenaren en overige carnavalsvrienden,

Zoals u inmiddels via verschillende media vernomen kunt hebben, zal er dit carnavalsseizoen geen carnaval plaatsvinden. Door het Covid-19 virus en de daarmee gepaard gaande maatregelen, zagen wij geen mogelijkheid om dit seizoen een carnaval te organiseren zoals wij dat graag voor ons zien: met een hoop gezelligheid (al dan niet op anderhalve meter afstand) en drankgelag.
In plaats daarvan hebben wij in overleg met Stichting Rozenmaôndag besloten om de festiviteiten niet af te gelasten, maar uit te stellen naar het voorjaar. Wij hopen dat de ontwikkelingen omtrent het virus tegen die tijd in ons voordeel zullen zijn.
Bovendien hebben we dan, gezien de aannemelijke kans op mooier weer, meer ruimte om buitenactiviteiten te organiseren.

We zijn verheugd dat dit idee in de hele regio met enthousiasme is ontvangen en we zullen dit enthousiasme tot en met de zomercarnaval vasthouden, zodat we een spetterend feest neerzetten!

Om toch een beetje het carnavalsgevoel te behouden tijdens de koude winterdagen, zullen we rond de reguliere carnavalsdagen nog wel kleine activiteiten organiseren, maar onze focus zal liggen op de zomercarnaval.

Houd onze social media-kanalen in de gaten voor updates.

Blijf gezond!

Met carnavaleske groet en driewerf alaaf,

CV De Cavalieren