Even aan u voorstellen…..

Mijn naam is Laura Frieling, al mijn hele leven woon ik met trots in de heerlijkheid Beek. Zolang ik weet vier ik carnaval, vroeger ging ik overal mee naar toe met mijn ouders. Van het heks hijzen tot mee in de vrachtwagen voor de kroegentocht, en jong geleerd blijkt oud gedaan. Sinds 2013 ben ik actief bij CV Mag door de Beugel. Vanaf dat moment stond het jaar vanaf oktober t/m februari in het teken van carnaval. Toen ik begin september 2018 door Peter gebeld werd of ik page wilde worden zei ik tegen Peter dat ik er even over na wilde denken, dat was meer voor de vorm want natuurlijk wilde ik dat! Toen braken er twee maanden aan die eeuwen leken te duren. Wat was ik blij toen het eindelijk 10 november was en het nieuwe kabinet aan heel Beek bekend werd gemaakt. We hebben een super leuk groen (en tikkeltje rood… sorry Bart) kabinet. Inmiddels hebben we al een aantal feestjes achter de rug en gelukkig liggen er ook nog heel veel in het verschiet. Ik ben er van overtuigd dat we er samen met Prins Heerlijck door de beugel een super leuk carnavalsjaar van gaan maken! Alaaf!