Even aan u voorstellen part 2……

Hallo! Mijn naam is Lisan Hofmans. Dit carnavalsseizoen ben ik een van de pages van Prins Heerlijck door de Beugel. Jaar na jaar heb ik tijdens de Prinsenproclamatie naar het podium staan kijken. Genietend van het feestje in de zaal, blij voor de mensen op het podium. Maar dit jaar was het anders. Niet verwacht dat ik daar op het podium zou staan, wel gehoopt natuurlijk.
Ook voor ons was het tot op het laatste moment spannend wie de prins zou worden. Ik had wel op Mark gegokt, maar zeker weten doe je het pas als je de prins het podium op ziet lopen.
Wat ben ik blij dat ik een deel mag zijn van dit fantastische kabinet, vol grappen en gezelligheid. Wij gaan er zeker een mooi carnavalsseizoen van maken.
Het vieren van carnaval is mij niet onbekend. Al zeven jaar ben ik een lid van carnavalsvereniging Mag door de Beugel. Bij deze vereniging heb ik geleerd wat echt carnaval vieren is. Met onze prins als kartrekker van de vereniging, heeft hij mij de fijne kneepjes van het carnavalsvieren laten zien. Geen feestje wordt er overgeslagen, de muziek wordt luidkeels meegezongen en natuurlijk meegedanst.
Als secretaris van Mag door de Beugel probeer ik overal extra betrokken bij te zijn, van alles op de hoogte te blijven.
Dit jaar worden zeker weer alle feestjes bijgewoond, de vele dansjes gedaan en liedjes gezongen. Maar niet in mijn groene polo, maar in rood met witte pagejurkje.
Ik heb heel veel zin in de aankomende maanden. De afgelopen weekenden zijn wij al begonnen met de activiteiten en ik heb heel veel zin in de rest! Alaaf!