Voorstellen nieuwe (aspirant) Senatoren

voorstellen nieuwe senator

Mijn naam is Joost Loosen, ben 18 jaar oud. Heel mijn leven ben ik al woonachtig in Beek. Ik voetbal bij BVC en kijk graag naar de Formule 1.
Ik ben bij de cavalieren gekomen omdat het me een gezellige vereniging lijkt waar ik graag deel van wil uitmaken. Met carnaval ben ik altijd bij de feesten in en rondom Beek te vinden. Het lijkt me leuk om een bijdrage te leveren aan de carnavals activiteiten. Ik zie jullie snel!

Alaaf!

Mijn naam is Steven Schot, ben 20 jaar oud en kom uit het ooooh zo mooie Beek.

Het dorp van de kermis, wasserijspelen, BVC’12, Sous les Eglises , gezelligheid en niet te vergeten de carnaval!!

Ik ga al van kleins af aan naar de carnaval in Beek, het is elk jaar aftellen tot het het grote feest weer gaat beginnen.

Dit jaar kom ik bij de Cavalieren om er natuurlijk een groot feest van te maken maar ook een bijdrage te leveren aan de activiteiten die er in de planning staan.
Ik hoop jullie snel te zien bij de prinsenproclamatie, ik heb er zin in!
Tot snel !!

3 maal alaaf !

Beste carnavalliefhebbers,

Ik ben Kimo van Dijck, 19 jaar jong. Ik woon in Beek, ben hier tevens opgegroeid. Ik ben dit jaar begonnen met de studie rechten aan de Radboud Universiteit, hier ben ik doordeweeks ook veelal mee bezig. Ik voetbal in het voormalig 2de van BVC, ook wel “Het Begint” genoemd, in dit team staat gezelligheid centraal. Verder vind ik het leuk om met vrienden een lekker biertje te drinken in de lokale kroeg.

Waarom ik mij bij de cavalieren heb aangesloten?
Natuurlijk staat de gezelligheid voorop. Wat ik uit betrouwbare bronnen heb gehoord is het bij de Cavalieren altijd lachen gieren brullen. Ik ben een gezelligheidsmens dus kan me hier prima in vinden. Ik vind de cavalieren een super vereniging, die ervoor zorgt dat carnaval in ons mooie dorp volop wordt gevierd. Ik help hier graag aan mee, want als ik over carnaval praat, praat ik over het mooiste feest van het jaar. Er moet van alles georganiseerd worden om de carnaval te laten slagen, zolang ik weet zijn de Cavalieren hier nooit in gefaald. Dat er genoeg gedronken wordt spreekt mij ook zeer zeker aan. Al met al is er weinig negatiefs te vertellen over de Cavalieren en zal er met alle plezier aan deelnemen en er elk jaar weer samen met jullie een geweldige carnaval van maken!

Alaaf, alaaf, alaaf

calieren voorstellen senator