Nieuwe voorzitter der Cavalieren

Na 4 bewogen jaren heeft onze voorzitter Paul de Wijze besloten om te stoppen als voorzitter der Cavalieren. ”het waren 4 mooie jaren” in mijn periode als voorzitter heb ik 4 prinsen een mooie carnaval mogen toe wensen. 2 presidenten mogen bijstaan en 10 nieuwe senatoren mogen verwelkomen binnen onze mooie vereniging.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! Maar zoals de voorzitter afgelopen woensdag sprak; Ik heb een opvolger bereid gevonden om mijn taken als voorzitter op te volgen en daar heb ik alle vertrouwen in!

Onze nieuwe voorzitter bekend door het gehele verenigingsleven in de weide omgeving, zal per direct de taken als voorzitter der Cavalieren op zich gaan nemen.

Namens het Bestuur en de Senatoren van de Cavalieren wensen wij John Reijmers heel veel plezier en succes om deze rol binnen onze vereniging opnieuw tot een succes te brengen.