Mededeling bestuur omtrent carnaval

Lieve Carnavalsvrienden en Feestvierders,

Door de huidige situatie omtrent Corona en de bijbehorende maatregelen, is het helaas niet mogelijk dit jaar het ons bekende geliefde feest van Carnaval te vieren.

Wij hebben in goed overleg met o.a. onze toekomstige prins besloten zijn seizoen door te schuiven naar volgend jaar. Rond de 11e van de 11e van 2022 zullen we onze prins en zijn kabinet dan eindelijk het grootse carnaval geven zoals het van oudsher hoort.

Vanwege de onzekere toekomst op korte termijn qua Corona en haar beperkingen lasten we de normale carnavalsactiviteiten tijdens het komende carnavalsweekend af.

Waar mogelijk gaan we kijken of het haalbaar is om alternatieve carnavalsfeesten/feestjes te organiseren. Dit kan tijdens het normale carnavalsweekend zijn maar ook in de maanden erna.

Want we verdienen allemaal wel weer een goed feest!

Zo hebben we in ieder geval de Boerenbruiloft en de Snertactie in het vizier. De data zijn/worden nog gepubliceerd en zijn uiteraard onder voorbehoud van de Coronaontwikkelingen.

Mochten jullie zelf leuke ideeën hebben voor een alternatief carnavalsfeest dan horen we het graag. Mogelijk kunnen we dit samen realiseren.

Houdt verder onze social media dus goed in de gaten zodat je tijdig je feestneus tevoorschijn kan halen.

Voor nu willen we iedereen bedanken die de afgelopen tijd aan de slag is gegaan met de vele voorbereidingen voor het Carnaval. Uitstel is hierin zeker geen afstel.

Waar gezondheid natuurlijk op nummer 1 staat, wensen wij iedereen ook veel gezelligheid toe. Maak er waar het kan, toch een mooi feestje van.

Met Carnavaleske groeten,

CV de Cavalieren