De Beekse Robijntjes stellen zich aan u voor

Hoi! Mijn naam is Cilvie, 28 jaar en sinds 3 jaar trotse eigenaar van een paleisje in het mooie Beek.

Carnaval zit er al mijn hele leven in, mijn ouders hebben elkaar ontmoet met de carnaval en namen mij daarna altijd mee naar de optocht. Sinds 3 jaar ben ik dan ook bestuurslid en secretaris van de Rozenmaôndag.
Maar nadat ik 2 jaar geleden page ben geweest in het kabinet van Prins Bart de Blauwe kriebelde het toch om mij aan te sluiten bij een nieuwe groep. Met een paar leuke meiden hebben wij de Beekse Robijntjes opgezet. Als onderdeel van de Cavalieren gaan wij mee naar de feestjes, organiseren wij activiteiten en gaan we lekker carnaval vieren.
Als voorzitter mag ik deze dames leiden en verder zorg ik voor de sponsorcommissie.
Mijn lievelingsdrankje is een Mojito en ik hou van reizen, mijn vriend Roel en bruiloften!

beekse robijntjes Cil

Mijn naam is Lotte van Benthum. Ik ben 22 jaar en woon al mijn hele leven in Beek. Ik werk als cassière bij de Plus en heb een eigen salon, Lott’s of Nails & Beauty.

Voor de Beekse Robijntjes ben ik vice-voorzitster en zit ik bij de activiteiten commissie. Nadat ik 2 jaar page ben geweest merkte ik toch dat er weinig voor vrouwen is om bij aan te sluiten. Vandaar dit initiatief!

Het leukste aan carnaval vind ik dat je er samen met jong en oud een feestje van maakt, 4 dagen lang. Wat velen niet weten is dat er eigenlijk vanaf november al leuke feestjes zijn zoals het frühshoppen!

Mijn lievelings 🥃 is wodka cola! Ik hou van beauty, gezelligheid, feestjes en m’n lieve Luuk.

robijntjes

Hoi! Ik ben Ilse en ik ben 21 jaar. Na 2 jaar in Nijmegen te wonen ben ik voor de liefde weer terug verhuisd naar Beek. Carnaval vier ik al m’n hele leven en ik verheug me er ieder jaar weer op! Ik mocht 2 jaar page zijn, eerst bij Jürgen in het kabinet en daarna bij mijn broer Niek. Ik vond die tijd beide keren zo leuk en bijzonder! Het leukste aan carnaval vind ik de optocht in Beek, altijd een fantastisch feestje!

We hadden met wat meiden al een tijdje het idee om een vrouwenclub op te starten. En nu is het eindelijk zo ver! In het weekend voor 11/11 staan we te stralen in onze pakken. Ik zit bij de PR commissie en ben secretaris van de Beekse Robijntjes, want ik ben dol op schrijven, fotograferen en filmen.

Mijn lievelingsdrankje is gin-tonic 🍸en ik hou van Robbert, stappen en mooie reisjes maken.

We maken er met z’n allen weer een topfeestje van!🎉🎭

Hoi, ik ben Sammy, de kleinste van het stel.

Carnaval zit bij mij juist niet in de familie. Helemaal zelf mogen ontdekken dus 😜! Ik vind het een heerlijk feest. Het leukste aan de carnaval vind ik de Rozenmaôndag. Vandaar dat ik sinds twee jaar bestuurslid ben van dit gezellige comité om de leukste optocht van de regio te mogen organiseren.

Ook ik ben page geweest (1x in het kabinet van Rene en 1x bij Noud). Twee fantastische seizoenen mogen meemaken. En nu op naar het volgende avontuur: De Beekse Robijntjes. Hier ben ik penningmeester en zit ik in de showcommissie.
Ik ben erg trots op De Robijntjes. Al twee jaar zijn er plannen om een “vrouwenclubje” op te richten. En het is ons gelukt!

Wat ik het liefste doe is reizen. Gezellig met vriendinnen wat drinken vind ik ook leuk. Mijn lievelingsdrankje: rosé (op een terrasje met de zon schijnend). En van wie ik houd en al mijn reizen samen mee maak: Paco.

robijntjes

Ik ben Susanne van Rooijen, moeder van 2 heerlijke kinderen van 11 en 9 jaar. Getrouwd met een Beekenees met wie ik alweer 16 jaar in Beek mag wonen! Het is fijn om mijzelf zo thuis te voelen in een klein dorp, dicht bij de plaats Nijmegen, waar ik opgegroeid ben en graag zo nu en dan vertoef. Sinds dat ik in Beek woon heb ik mij op diverse fronten ingezet voor het verenigingsleven. Zo laat ik mijzelf op feestjes zien en draag ik in diverse organisaties mijn steentje bij! Het is daarom dan ook bijna vanzelfsprekend dat ik bij de Robijntjes een bijdrage zal leveren aan de activiteitencommissie.

Carnaval vier je nooit alleen en de voorpret is een heel belangrijk onderdeel van de hele carnavalsperiode. De laatste jaren beleef ik met de Raad van Elfjes vele avontuurtjes. Nieuwe vriendschappen zijn geboren en lief en leed wordt met elkaar gedeeld. De gezelligheid van alle brainstorm avondjes is voor mij een bron van energie. Na de carnaval is er meestal niets meer over van die extra energie 😉

Bruisende Carnavalsverenigingen of groepen zijn erg belangrijk voor een dorp als Beek. Onder het genot van een biertje wil ik de Robijntjes dan ook graag steunen en als lid een bijdrage leveren aan een feest waar ik van hou!

Robijntjes

Hey Ik ben Lotje! Ik zit in de showcommisie.
Wat ik leuk vind aan lid zijn van de Beekse robijntjes is dat we als een groep het carnaval in Beek gaan vieren! Want met carnaval is het natuurlijk niets leuker dan met z’n allen uit je comfortzone te gaan.

Als hoogtepunt de maandag in beek dat is echt superleuk ! Tuurlijk houd ik ook van een drankje, voor mij aperol-spritz. En ik hou er van om lekker te dansen en te feesten met vriendinnen!

Hoi! Ik ben Elisa en ik ben 29 jaar. Getrouwd met Dandy Teunissen en moeder van een heerlijk ventje Levi (2). Ook verwachten we in februari 2020 ons tweede zoontje.

Carnaval vieren heb ik zelf mogen ontdekken. Maar mijn man, die actief is binnen De Cavalieren, heeft me ook besmet met het carnavals virus😉. Daardoor ben ik de laatste jaren geregeld mee geweest naar verschillende activiteiten/ feestjes!

Dus toen ik hoorde van De Beekse Robijntjes heb ik me gelijk aangemeld. Omdat Ik het een goed en leuk initiatief vind, en er maar weinig is voor dames om bij aan te sluiten. Ik zal actief zijn binnen de activiteitencommissie.

Wat ik het leukste vind aan carnaval is dat je er 4 dagen lang met iedereen een feestje van maakt🎉!

Mijn lievelingsdrankje is een Safari jus😍!
Ik hou van familie tijd, maar ook van feestjes, gezelligheid maar vooral van mijn mannen🖤!

robijntjes

Hallo allemaal,

Ik ben Isabelle Op den Camp (Uhhhh….. leeftijd? Één van de oudste☺️). Getrouwd met Jürgen en moeder van Niki en Wout.

Wij zijn allemaal echte Carnavalsvierders en van november t/m de Carnaval staat ons hele gezin op zn kop! We hebben alle vier ook al meerdere keren in een kabinet mogen zitten als page, adjudant, prins en president.

Zowel voor als achter de schermen moet er altijd een hoop geregeld worden voordat we er met z’n allen zo’n mooi Carnavals seizoen van kunnen maken. Daar zijn heel veel mensen heel druk mee! Daar komen nu ook de Beekse Robijntjes bij.

Ik heb me bij hen aangesloten, naast dat ik ook een Raad van Elfje ben natuurlijk, om nog meer steun te kunnen bieden aan dit mooie feest. Ik vind het leuk dat de volgende generatie ook zo van Carnaval houdt en dit levendig wil houden in ons mooie dorpje.

Ik ga me bij de Robijntjes bezig houden met de kleding en ga veel mee naar de activiteiten die al vanaf november starten. Ik drink daar dan graag een biertje bij en maak veel schik!
Ik hoop dat nog meer meiden/dames zich bij de Robijntjes aanmelden, want vele handen maken licht werk en ook veel meer lol!

robijntjes

Hey, ik ben Kim en zit in de activiteiten commissie. Ik hou van carnaval en vind het daarom ook erg leuk om lid te zijn van de Beekse Robijntjes.

Wat ik leuk vind aan carnaval is feesten met mijn vriendinnen. Mijn lievelingsdrankje is Gin tonic🍸.

Robijntjes

Mijn naam is Kiki van Driel, 26 jaar en ik woon al heel mijn leven in beek.

Vanaf jongs af aan werd ik door mijn ouders overal meegenomen naar wat maar met carnaval te maken heeft. Als klein meisje mee kunnen maken hoe het is als dochter van de prins en daarna heel graag jeugdpage willen worden. Helaas is dat laatste niet gelukt maar heb ik als page wel twee heel leuke jaren gehad in het kabinet van Noud en Marc.
Binnen de Robijntjes zal ik mij aansluiten bij de activiteitencommissie.

Ik heb er nu al zin in en op naar de eerste feestjes!!! Daarbij drink natuurlijk het liefst een wijntje of barcardi-icetea.

robijntje

Ik ben Luc, 23 jaar oud en kom uit Nijmegen. Ik heb een paar jaar in Beek gewoond maar ik kom er nog steeds graag, onder andere voor carnaval 😍

Ik schuif bij Ilse aan bij de PR commissie!
Het lijkt mij erg leuk om zo bij de Beekse Robijntjes meer voor de carnaval in Beek te betekenen.
Het leukste aan carnaval vind ik de Rozenmaondag optocht en dat jong en oud de hele carnaval samen kan feesten.
Mijn lievelingsdrank is prosecco. En tip!! Maak eens een spritz met limoncello in plaats van Aperol🤪🥂
Ik hou van gezelligheid, vrienden en vriendinnen, feestjes en mijn vriend.

Beekse robijntjes