Boerenbruiloft 2022

Boerenbruiloft ‘22

 

Beste Boeren, Boerinnen en Buitenlui

 

Wederom mogen we u met trots een Boerenpaar presenteren dat niet te bang is aangelegd. Zij kennen de risico’s en tóch stappen ze met veel enthousiasme in het boeren-huwelijksbootje van de onecht.

Dit jaar zijn het Boerin Daphne en Boer Patrick die zich als Boerenpaar op de foto laten zetten. Ongetwijfeld zullen dit vele, vele, hele vele foto’s worden!

 

Boer Patrick kent de Boerenbruiloft van dichtbij. Zijn lustrum als Boerengitarist van de bruiloft heeft hij reeds gehaald. En er zit veel meer muziek in onze Boer. Het lied van de jeugdprins is al meerdere graanoogsten lang, Patrick’s jaarlijkse muzikale hoogstandje.

 

Boerin Daphne was ook altijd al druk met het feest voor de Beekse carnavalskinderen. Jarenlang was zij een van de organisatoren van het kindercarnaval. Op school en in de tent. Tegenwoordig maakt zij samen met de Elfjes jaarlijks goede sier op onze prachtige Rosenmaontag.

 

En samen zijn ze actief en gezellig binnen het carnavaleske occupy in de Heksenketel.

Met recht een mooi Boerenpaar!

Daphne komt uit Nijmegen. Patrick uit Ooij.

Samen zijn zij in 2008 neergestreken op de vruchtbare akkers van Beek. Zij wonen hier met Maria, Norman, Karsten en paar katten en vissen.

 

2x 11 maakt samen 22 en daarom zijn wij als commissie trots dat Patrick en Daphne samen als paar naar voren willen treden om met ons de Boerenbruiloft van ‘22 in de onecht te willen vieren!!
Met dit stel wordt het een prachtige en vooral zeer gezellige dag. Op zaterdag 09 april a.s. zullen zij met een bonte stoet aan familie, vrienden en vriendinnen, de dag beginnen in de schuur van Tinus.

Daarna in optocht richting de boerenschuur van ‘t Spijker.

Daar zullen zij hartelijk toegesproken worden door Dominee Jakobs.

De kogel is door de kerk. Jarenlang werd er aan hem getrokken en nu is het zover dat hij ons voor wil gaan op de Boerenbruiloft. En geloof ons; als deze Dominee voorbijgaat, valt er bepaald geen stilte.

Na de huwelijksinzegening hebben wij nog een zeer gezellige receptie in de nabijgelegen herberg van de familie Jansen. Wij vinden het leuk als u ook komt meefeesten. Meldt u gerust aan bij ’t Spijker voor een toegangskaart. De bruiloft start op zaterdag 09 april a.s. om 14:30 in het hotel van de familie Jansen.

 

Ook bent u natuurlijk van harte welkom om bij de aansluitende receptie te komen binnenvallen. Deze start om circa 18:00u in café Jansen aan de Waterstraat. Voor de receptie heeft u geen toegangskaart nodig.

 

Tot die tijd: doe ut een bietje rustig aan, kom nog een bietje bij van ut Carnaval, Maar een gratis wijze raad, peer um eruit zodra je weer kan!

Groeten, De Boerenbruiloftcommissie der Cavalieren